تبلیغات
ژنتیک و اصلاح نژاد - تاثیرات ورمی کمپوست در کشاورزی
 
ژنتیک و اصلاح نژاد
 
 

مقدار مصرف ورمی کمپوست:

در زراعت های رایج می توان از ورمی کمپوست به اندازه ی 3-5 تن در هکتار استفاده کرد.

مقدار مصرفی در گیاهان گلدانی 5 تا 20 درصد وزن خاک گلدان و در باغات میوه 2 تا 5 کیلوگرم به ازای هر درخت است.

نباید رطوبت کود ورمی کمپوست در هنگاه بسته بندی بیش از 20 درصد وزنی باشد.در برسی درصد جوانه زنی بذر تره تیرک معلوم شد که ورمی کمپوست بیش از 90 درصد موثر واقع شد.

در جدول زیر سرعت جوانه زنی بذور گوجه فرنگی را نشان می دهد که در غلظت های مختلف ورمی کمپوست انجام شده است:

سرعت جوانه زنی (درصددر روز)

درصد ورمی کمپوست

10.2

شاهد(بدون ورمی کمپوست)

10.7

10

11.5

20

11.4

30

11.7

40

10.7

50

در جدول بالا تاثیر ورمی کمپوست را در درصد جوانه زنی گوجه می بینید که تفاوت معنی داری را در مرحله 20 ،30،40 در صد می بینید.

در جدول زیر نیز درصد تغییرات اندازه ی میوه گوجه فرنگی در غلظت های مختلف ور می کمپوست(در صد) نشان داده شده است:

درصد تغییرات اندازه ی میوه گوجه فرنگی

غلظت ور می کمپوست(در صد)

80

شاهد

97

10

98.5

20

96.5

40

92.3

60

منبع:سایت ورمی کمپوست دانشگاه تهران (دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی کرج)





نوع مطلب : پرورش دام و طیور، 
برچسب ها :

ارسال شده در تاریخ : دوشنبه 15 آبان 1391 :: توسط : محمد احراری
درباره وبلاگ
محمد احراری
کارشناس ارشد مهندسی کشاورزی گرایش ژنتیک و اصلاح نژاد دام
در این وبلاگ علاوه بر موضوعات تخصصی رشته اینجانب، مسائل مربوط به شهر عزیزمان زابل نیز آورده شده است.

مدیر وبلاگ: محمد احراری
منوی اصلی
موضوعات
آرشیو مطالب
مطالب اخیر
نویسندگان
پیوندها
پیوندهای روزانه
نظرسنجی
نظرشماراجع به وبلاگ و مطالب آن چیست؟



برچسبها
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
جستجو

كد ماوس



تعبیر خواب آنلاین

Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت